Logo

Rejesuppe med rødtunge, karry og fersken

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pakke rejer (frosne optøede rejer)
rødtungefilet
skalotteløg
2 fed hvidløg
karry
friske flåede tomater
1 dåse syltede fersken
kinakål
fiskefond
 
Løgene hakkes og svitses i en gryde.
Tomaterne hakkes groft og kommes ved.
Den i forvejen lavede fiskefond tilsættes, og retten simrer i cirka 15 minutter.
Fersknerne skæres i små både og tilsættes sammen med rejerne. Rødtungefileten skæres i små stykker og tilsættes ligeledes.
Det hele simrer i yderligere fem minutter.
Smag hele tiden til med salt, peber og karry.
Kinakål hakkes meget fint og lægges i bunden af en varm, dyb tallerken. Herefter hældes den varme suppe over.
Alternativt kan man bruge den hakkede salat som pynt oven på suppen.
 
Tips: Udgangspunktet for denne opskrift er, at ingrediensernes mængde anvendes efter egen fornemmelse / smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.732 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her