Logo

Safransuppe med frugt og chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Safransuppe med frugt og chili

4 dl æblejuice
1 dl hvidvin
½ dl friskpresset citronsaft
1-1,5 dl rørsukker
¼ g safran
1 tsk finthakket rød chili
2 spsk calvados (kan udelades)
Sæsonens frugt og/eller bær

 

Kog alle ingredienser op undtagen frugt/bær og calvados.

Stil til afkøling. Suppen skal serveres iskold.

Læg de ønskede frugter/bær i og fordel suppen i glas/skåle.

Serveres med kage, kiks, biscotti eller kammerjunker.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.641 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her