Logo

Sagosuppe, rød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ litervand
60 g sago gryn
skal af ½ citron
¼ - ½ litersaft
50 g rosiner, svesker eller kirsebær
sukker efter smag

Vandet bringes i kog. Grynene drysses i under omrøring. Valsede gryn koges 2-5 min., knækkede sago gryn koges 20-40 min. efter finheden. Citronskallen koges med. Suppen smages til med saft. Skoldede rosiner, udblødte svesker eller syltede kirsebær gives et opkog deri. Sukker og evt. Vanila tilsættes efter smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,4 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.598 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her