Logo

Savoykålsuppe med pære og ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 dl grønt -eller hønsebouillon
300 g savoykål, helst de grønne blade
300 g pære
2 dl piskefløde
2 dl hvidvin
1 løg
30 g skrællet ingefær
½ tsk tørret fennikel
1 spsk sukker
2 spsk smør
Salt
peber

Skær ingefær og løg i mindre stykker. Skær det grove af kålbladene bort og del dem så i mindre stykker. Blanchér 1 minut i rigeligt kogende vand tilsat salt. Skær pæren i terninger - fjern kernehuset. Sauter løg, ingefær og kål i smørret. Tilsæt hvidvin, pærer, fennikel og bouillon. Kog suppen op, læg låg på, skru ned på middel blus og lad suppen simre 15 minutter. Blend dyret, hæld det tilbage i gryden, smag til med salt og peber og evt. hvidvin. Pisk fløde til skum og server til og med suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.167 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her