Logo

Skovsvampesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 pers.

# Ingredienser

350 g champignon
3 skalotteløg
½ porre
1 fed hvidløg
½ kvist timian
½ dl sherry el. cognac
¾ l piskefløde
¼ l hvidvin
¼ l kalvefond
100 g smør
½ citron
salt og peber

Fyld:
150 g østershatte
25 g smør
1 lille bundt kørvel
1 lille bundt purløg

* Tilberedning

Svampene renses, skalotteløg, porre og hvidløg rengøres og hakkes groft.
Svampene og urterne svitses i smør sammen med timian.
Fløden hældes på, og det hele koges indtil fløden er reduceret til det halve.
Hvidvin og kalvefond reduceres i en anden gryde, til det halve.
Den reducerede hvidvin og kalvefond blandes med suppen og koges med i kort tid.
Det hele blendes og sigtes, suppen monteres med resten af smørret.
Smages til med salt, peber og citronsaft.

Fyld: Østershattene skæres i skiver og dampes let i smør.
Svampene lægges i en top i en dyb tallerken, suppen hældes over.
Der drysses med finthakket purløg og kørvel.


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.512 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her