Logo

Sommersuppe med rabarber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 små rabarber
6 dl vand
1 dl hvidvin
1 dl sukker
5 dl jordbær

Rens rabarberne og skær dem i mindre stykker. Hæld vand og vin i en gryde, kom rabarber og sukker i og lad det koge 5-6 min så rabarberne bliver bløde. Afkøl derefter rabarbersuppen.
Skyl jordbærrene og tag 4 fra, der bruges til garnering. Nip jordbærrene, del dem og hak dem fint i hånden eller i en køkkenmaskine.
Rør jordbærrene i rabarbersuppen og garnér med et helt eller et delt jordbær i midten. Servér suppen kølig, men ikke kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her