Logo

Suppe kogt på oksespidsbryst

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca. 2 timer Fryse-egnet
(8 personer)

1 ½-2 kg oksespidsbryst
kraftben til suppen
3-4 gulerødder
½ selleri
3-4 porrer
1 persillerod
1 pastinak
1 spsk salt pr. liter vand
6-8 hele peberkorn
2 laurbærblade suppevisk (af porre- og selleritop og persille)
Tilbehør:
kogte kartofler eller groft brød og sennep

Kom kødet i en stor suppegryde og hæld vand på, såkødet er dækket.
Bring det i kog og skum.
Tilsæt de forskellige rensede grønsager samt krydderier.
Lad det koge ved svag varme i et par timer, men tag grønsagerne op af gryden, efterhånden som de er færdigkogte.
Si suppen og hold kødet varmt.
Skær grønsagerne i mindre stykker og kom dem på suppen, der kan evt. suppleres med friskkogte grønsager.
Skær kødet i pæne skiver og kom dem i suppen eller server dem til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (11 stemmer)
Siden er blevet set 8.616 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?
Effektiv reklame - klik her