Logo

Tomatsuppe med muslinger, cremefraiche og persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Tomatsuppe med muslinger, cremefraiche og persille

12 fuldmodne tomater

1 spsk tomatpure

1 hakket løg

1 chili (efter behag)

Salt og peber

75 g muslinger pr. kuvert

 

Det hele hakkes og blandes og nedkoges til passende konsistens.

I bunden af en dyb tallerken ligges muslingerne, udenom hældes suppen.

Ovenpå en spsk cremefraiche 38 % og et drys persille.

--
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.742 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her