Logo

Urtesuppe i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 gulerødder
2 porrer
½ selleri
1 løg
blomkål
1 ½ l. bouillon
2 spsk persille eller krydderurter.
       
Riv de rensede grønsager groft eller skær dem i strimler.
Kom dem i den gennemfugtede stegeso.
Tilsæt bouillon og evt. salt og lad det koge ved 220ºC i ca. 45 minutter.
Strø hakket persille på lige inden anretningen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.523 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her