Logo

Zurek fra Letland

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 g fuldkornshvedemel
250 g gulerod, porre, selleri og persille 
200 g Kielbasa / polsk pølse (se opskrift)
vand, salt, hvedemel, hvidløg merian
 
Rør fuldkornshvedemelet med vand og lad det stå tildækket i 4-5 dage og blive til surdej.
Kog en fond af grønsagerne, si fonden og tilsæt surdejen/væsken (zur) og melet.
Bring i kog og smag til med salt.
Tilsæt pølsen, skåret i små stykker, krydr med hvidløg og merian.
Server med hårdkogte æg skåret i halve.
 
(navnet Zurek kommer af den tilsatte surdej: zur)
Se også: Zurek med kartofler
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.426 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her