Logo

Rucolasalat med fennikel og parmesan

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rucolasalat med fennikel og parmesan

 

Det er en salat, der egner sig til perfekt til grillaftenen – den samler op på de dybe smage fra grillen og skaber balance i munden. Server fx til Kebabspid med kartoffelsalat

4 personer. Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 15 min.

 

# Ingredienser

Salat:

75 g rucola

1 fennikel

40 g parmesan

40 g pinjekerner

 

Vinaigrette:

2 spsk olie

1 spsk balsamicoeddike

salt og friskkværnet peber

*

Skyl og slyng rucolaen.

Skær fenniklen i helt tynde skiver eller høvl den på et rive- eller mandolinjern.

Lav en dressing af olie, balsamicoeddike, salt og peber, og fordel den over rucolaen og fenniklen.

Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande, og fordel dem over salaten sammen med flager af parmesan inden servering.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.435 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her