
 
Denne nemme opskrift på en hurtig spidskålssalat er med den
gode gamle mormordressing, hvor piskefløde blandes med citronsaft, som får
fløden til at tykne. 
Tilberedningstid: 15 min. Antal portioner: 4 pers. Denne
opskrift er nem at lave. 
 
# Ingredienser
1 spidskål 
1 rødbede (kan udelades)
1 dl piskefløde 
1 spsk citronsaft 
1 tsk lys rørsukker 
¼ tsk salt 
2 dl krydderurter (efter smag)
*
Fremgangsmåde:
Kom fløde i en skål og tilsæt citronsaft og sukker. 
Lad det stå, til fløden begynder at tykne, rør forsigtigt. 
Smag til med salt og friske krydderurter. 
Snit spidskålen helt fint, skær rødbede i helt tynde stave. 
Vend spidskål og rødbede sammen med dressingen.