
 
Cajunmarinaden er
kraftigt krydret og god til kyllingelår. Med friske majskolber og en rissalat
får man dejlig mad med masser af god energi. 
Arbejdstid: 40 min.
+ tid til optænding. Marineringstid: ca. 3 timer. Grilltid: ca. 40 min. 2
personer. Er du alene så halver portionen. 
 
# Ingredienser til Cajunmarinerede
kyllingelår med majs og rissalat:
6 kyllingeunderlår
eller 2 hele kyllingelår 
 
Cajunmarinade: 
3 spsk olie 
3 spsk tomatpuré
½ spsk vineddike 
1 fed hvidløg
(knust) 
1 tsk havsalt 
1 tsk stødt sort
peber 
1 tsk stødt
cayennepeber 
1 tsk stødt
allehånde 
½ tsk stødt kanel 
1 spsk frisk timian
eller 1 tsk tørret 
 
Grøn rissalat: 
150 g løse ris 
150 g grønne bønner 
1 bundt persille 
1 spsk olie 
2-3 spsk citronsaft 
salt og friskkværnet
peber 
 
Tilbehør: 
2 friske majskolber
lidt olie 
*
Sådan laves Cajunmarinerede
kyllingelår med majs og rissalat:
Rør ingredienserne
til cajunmarinaden sammen. 
Bland marinade og
kyllingelår i en frysepose og læg det i køleskabet 2-3 timer. 
 
Kog risene efter
pakkens anvisning. 
Rens bønnerne, skær
dem i små stykker og læg dem på risene de sidste 5 min. af kogetiden. Hæld ris
og bønner i en skål og lad dem køle af. 
 
Skyl persillen
grundigt og hak den med en kniv. 
Rør persille og olie
i rissalaten og smag til med citronsaft, salt og peber. 
 
Tænd grillen mindst
en halv time, før der skal grilles.
 
Når grillen er klar:
Pensl majskolberne med olie og grill dem på alle sider. 
Brun kyllingelårene
på alle sider. 
Steg videre ved
lavere varme (sæt risten højere over gløderne), til kødet er gennemstegt i alt
30-40 min. 
Server
kyllingelårene med grøn rissalat og grillet majskolbe. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin
----------- ooo OÔO ooo -----------