
 
Børn kan bedre lide
maden, når de selv har været med i køkkenet. Lad dem hjælpe til med disse
hurtige og sprøde fiskefingre og se, om ikke de bliver godt modtaget. Nøj det'
for børn.
3-4 personer. Arbejdstid:
20 min. Stege-/kogetid: 20 min. 
 
#
600 g mørk- eller
lyssej i filet (torsk, kulmule eller anden hvid fisk) 
3 spsk hvedemel 
salt og friskkværnet
peber 
1 æg 
2 dl rasp 
25 g smør 
2 spsk olie 
 
Remoulade: 
2 dl hakket piccalilly (eller pickles) 
1 dl mayonnaise
eller cremefraiche 18% 
 
Tilbehør: 
2 skoleagurker 
1 citron 
dild 
kogte kartofler
eller rugbrød 
*
 
Rør en remoulade af
piccalilly og mayonnaise. 
 
Skyl fisken i en
skål med iskoldt vand, og dryp af på køkkenrulle. 
Skær fisken i mindre
stykker (4-5 cm lange og brede). 
 
Krydr mel med salt
og peber. 
Vend hvert stykke
fisk på begge sider i blandingen. 
Vend derefter i
sammenpisket æg og til sidst i rasp. 
 
Steg fisken sprød i
2-3 min. på hver side i varmt smør og olie på en pande. 
 
Server de varme
fiskefingre med remoulade, agurkestænger, citronstykker, dild og kartofler. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin