
 
En god frikadellefars
kan sagtens bruges som bøf i en burger. En rå rødkålssalat sætter prikken over
i'et. Nøj det' for børn ...
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Stegetid. 10 min. 
 
#
Fars: 
1 lille løg (eller ½ alm.)
250 g hakket svinekød 
½ tsk salt 
1 æg 
½ dl havregryn 
½ dl mælk 
1 spsk olie 
 
2 boller 
grøn salat 
 
Rødkålssalat: 
125 g rødkål 
1 gulerod 
1 æble 
2 spsk æblevineddike
eller citronsaft 
½-1 tsk sukker 
salt og peber 
*
 
Fars: Hak løget fint. 
Rør kødet sejt først med salt og derefter med æg. 
Rør havregryn og løgene i farsen, og spæd med mælk, til
farsen har en god og sammenhængende konsistens. 
Lad farsen trække i 15-30 min.
 
STEG
frikadellefarsen til to flade bøffer ca. 5 min. på hver side. 
 
SNIT de rensede grønsager
i meget tynde strimler, og vend dem sammen med en dressing rørt af eddike eller
citronsaft, sukker, salt og peber. 
 
ANRET
frikadelle-bøfferne med rødkålssalat i lune boller med salatblade. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin