Logo

Stor frikadelle med fennikel-appelsinsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stor frikadelle med fennikel-appelsinsalat

 

Steg frikadellefarsen til en stor frikadelle det er hurtigt og nemt og smager ligeså godt, måske endda bedre - prøv selv.

Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 20 min. Frikadellen er fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

250 g hakket svinekød

½ løg

1 fed hvidløg

rosmarin eller oregano

2 spsk hvedemel

1 æg

1 dl mælk

salt og peber

½ spsk olie eller smør (til panden)

 

Salat:

2 appelsiner

1 fennikel

1 spsk olie

½ spsk (hvid) balsamico

persille

 

Tilbehør: brød eller kartofler

*

 

Rør kødet med ½ tsk salt.

Hak løg, hvidløg og krydderurter fint og rør dem i farsen sammen med de øvrige ingredienser.

Steg farsen som en stor frikadelle på en lille varm pande med olie/smør.

Den skal have ca. 10 min på hver side.

 

Skræl appelsinerne, skær dem i skiver og drys dem med lidt salt.

Halver fennikelknolden, skær stokken ud og skær den i meget tynde skiver.

Vend dem sammen med appelsin og olie.

Kværn sort peber over, dryp med balsamico og drys med persille.

 

Server pandefrikadellen i trekantstykker med salaten og brød eller kartofler.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.232 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her