
Sæt en dejlig varm
suppe på bordet på tyve minutter. Chorizopølsen giver både fylde og smag til
suppen. 
2 personer. Er du
alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 20 min. 
 
#
100 g chorizopølse 
1 løg 
1 fed hvidløg 
1 spsk olie 
1-2 gulerødder 
1 porre 
125 g knoldselleri 
1 pastinak eller
persillerod 
frisk timian 
¾ liter bouillon 
125-150 g Møllerens
gule ærter 
salt og peber 
 
Tilbehør: groft brød
*
 
Skær pølsen i tynde
skiver, og sauter dem sammen med finthakket løg og hvidløg i en gryde med olie.
Rens grønsagerne, og
skær dem i mundrette stykker. 
Vend dem i gryden
sammen med lidt fintsnittet timian, og lad det småstege under omrøring i et par
min. 
Tilsæt bouillon, og
lad suppen simre, til grønsagerne er næsten møre ca. 10 min. 
 
Tilsæt gule ærter,
og lad suppen simre i 5 min. mere. 
Smag til med salt og
peber, og server med groft brød. 
 
TIPS: Brug evt
frosne suppeurter.
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin