
Vi har brugt peberfrugt i omeletten, men brug gerne andre grønsager
som fx squash, porrer, spidskål og/eller champignon. 
2 personer. Er du alene så halver portionen.
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 20 min. 
#
1 dl ris
1 løg 
1 fed hvidløg 
15 g frisk ingefær 
1 grøn peberfrugt 
1 spsk olie 
1 tsk karry 
1 tsk groft salt 
4-6 æg 
1 dl mælk 
Tilbehør: 
rucola eller anden salat 
brød 
*
Kog risene efter pakkens anvisning. 
Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. 
Skræl ingefærren og riv den fint. 
Rens peberfrugten, og skær den i strimler. 
 
Steg løg og hvidløg klare i olie, tilsæt peberfrugt og steg
det et par min. 
Rør ingefær, karry og risene i. 
Krydr med salt. 
 
Pisk æggene sammen med mælk. 
Hæld æggeblandingen på panden, og steg i 4-5 min. ved svag
varme, til omeletten er stivnet. 
Server med rucolasalat og brød. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin