
 
En dejlig mættende hverdagssuppe med kød, smagfulde grønsager
og pasta. 
4 personer. Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 25 min. 
 
#
250 g broccoli 
2 gulerødder 
2 porrer 
4 stilke bladselleri 
400 g hakket oksekød 
2 spsk olie 
1½ liter hønse- eller grønsagsbouillon 
4 tomater 
2 fed hvidløg 
1 bundt persille 
100 g suppehorn (små pastastykker) 
salt og peber 
Tilbehør: brød 
*
 
Rens grønsagerne. Skær broccoliblomsten i små buketter og
stokken i små terninger. 
Skær gulerødderne i små terninger og porrer og bladselleri i
skiver. 
Brun kødet i en stor, varm gryde med olie. 
Tilsæt broccoli, gulerødder, porrer og bladselleri, og svits
med i et par min. 
Tilsæt bouillon, og giv suppen et opkog. 
Skru ned, og lad suppen simre i 10 min. uden låg. 
 
Vask tomaterne, og skær dem i terninger. 
Hak hvidløg fint og persille groft. 
Kom suppehorn, tomater, hvidløg og persille i suppen, og kog
til suppehornene er møre. 
Smag til med salt og peber. 
Server suppen rygende varm med brød til. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin