
 
Køb
noget mørt kalvekød til denne lækre gryderet, der kun skal simre et kvarter.
Kartoffelmos vil være godt tilbehør. 
Arbejdstid:
30 min. Koge/stegetid: 25 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen 
 
#
1-2
skalotteløg 
1
fed hvidløg 
125
g champignon 
75
g vilde svampe 
1½ tsk
olie 
250
g skært kalveinderlår i strimler 
¼ liter
kalvebouillon 
½
dl fløde 9% 
1½ tsk
majsstivelse 
1
bundt persille 
salt
og peber 
 
Tilbehør:
kartofler,
ris eller pasta 
*
 
Pil
og hak skalotteløg og hvidløg. 
Rens
svampene, og skær dem i mindre stykker. 
Steg
skalotteløgene bløde i olie. 
Tilsæt
hvidløg og svampe, og lad dem stege under omrøring i 5 min. 
Krydr
kødet med salt og peber, og vend det i gryden. 
Steg
under omrøring 3-5 min uden at det bruner, og spæd med bouillon. 
Lad
retten simre i ca. 10 min. 
 
Rør
fløde og majsstivelse sammen, og hæld det i gryden under omrøring. 
Lad
retten koge et par min. mere, og smag til med salt og peber. 
Tilsæt
friskhakket persille, og server med det valgte tilbehør. 
 
 
 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin