
 
En dejlig klassiker - her opdateret med kapers og kørvel, og
i stedet for brun sauce, serveret med nye kartofler og en frisk mormorsalat. 
4 personer. Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 8-10 min. 
#
Krebinetter: 
600 g hakket kalvekød 
1 løg 
1 citron (øko) 
1 æg 
2 spsk kapers 
1 bundt kørvel 
salt og friskværnet peber 
3 spsk hvedemel 
25 g smør 
 
Tilbehør: 
¾-1 kg nye kartofler 
1 stort hoved grøn salat 
 
Dressing: 
2 dl piskefløde 
2-3 spsk citronsaft 
2 spsk sukker 
salt og friskkværnet peber 
*
Bland det hakkede kalvekød med finthakket løg, fint revet
citronskal, æg, hakkede kapers og hakket kørvel. 
Krydr med salt og peber, og lad farsen hvile i køleskabet i
30-60 min. 
 
Skrub kartoflerne rene, og kog dem i letsaltet vand i ca. 10
min. 
Sluk for varmen, lad dem trække møre under låg i 8-10 min.
Hæld vandet fra. 
 
Skyl salaten, slyng den tør, og del den i mindre stykker. 
Bland fløde og citronsaft sammen, og smag til med sukker,
salt og peber. 
 
Form farsen til 4 krebinetter. 
Vend dem i hvedemel, og steg dem i smør på en varm pande i
4-5 min. på hver side - til de er gennemstegte. 
 
Server kalvekrebinetterne med kartofler, grøn salat og
mormordressing. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin