
 
Inspireret af den italienske vitello tonnato, har vi
serveret magert kyllingebryst med tunfiskesauce. En dejlig let og sommerlig
ret. 
Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 12 min. Ikke fryse-egnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen. 
 
#
2 kyllingebryster (275 g) 
½ l hønsebouillon (eller vand) 
1 dåse tunfisk (i vand) 
1 dl fromage frais eller lign. 
1 spsk citronsaft 
1-2 ansjosfileter 
1-2 tsk kapers 
frisk basilikum eller oregano 
 
Tilbehør: 
grøn salat, tomater og groft brød 
*
 
Læg kyllingebrysterne i en lille gryde/ santerpande med
bouillon eller letsaltet vand og lad dem simre under låg i ca. 12 min. 
Tag dem op og lad dem afkøle. 
Blend afdryppet tunfisk sammen med fromage frais, citronsaft
og ansjos. 
 
Smag til med salt og peber. 
Skær kødet i skiver og hæld tunsaucen over. 
Drys med kapers og hakket basilikum eller oregano og server
med salat og brød. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin