
 
Spar på opvasken, og lav denne dejlige fiskeret med det hele
på en pande. 
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Stegetid. 20 min. 
#
250 g laksefilet 
1 spsk olie 
1 løg eller rødløg 
400 g kogte kartofler 
200 g frosne bønner 
2 tsk kapers 
1 dl cremefraiche 
1 bundt purløg eller 2-3 forårsløg 
salt og peber 
*
Skær laksen i terninger, og krydr dem med salt og peber. 
Pil løget, og hak det fint. 
Skær kartoflerne i terninger. 
Brun laksestykkerne på en varm pande med olie. Tag dem af
panden. 
Steg løgene på laksepanden i 5 min. 
Tilsæt kartoflerne. og steg i 5 min. 
Tilsæt bønner, krydr med salt og peber, og steg et par min.
mere. 
Tilsæt laks og kapers, og varm retten igennem. 
Server med cremefraiche og fintsnittet purløg eller forårsløg.
 
Tips: Du kan også bruge røget laks, der så skal tilsættes
umiddelbart før servering.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin