
Nordafrikanske
krydderier, appelsin og mynte sætter prikken over i'et her. Du kan også
tilberede retten med skinkeschnitzler eller kyllingebryst. 
Arbejdstid: 20 min.
Stegetid: 8 min. Ikke Fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen. 
 
#
4 lammekoteletter
eller lammeschnitzler 
½ tsk stødt
spidskommen 
½ tsk stødt
koriander 
½ tsk stødt kanel 
½ tsk stødt chili 
salt og peber 
2 dl couscous 
3 appelsiner 
3 spsk rosiner 
1 spsk citronsaft 
1-2 spsk olie 
frisk mynte 
Tilbehør: evt.
grønsager 
*
 
Bland de tørrede
krydderier sammen med lidt havsalt og gnid det ind i kødet. 
Rør couscous sammen
med lidt fintrevet appelsinskal, 2 dl appelsinsaft og ¼ tsk salt og lad det
trække 15 min. 
Skær skrællen af en
appelsin og skær frugten i små stykker. 
Vend dem i
couscoussen sammen med rosiner, citronsaft og olie. 
Smag til med salt og
peber og drys med hakket mynte. 
Steg
koteletter/schnitzler på en pande med olie 3-4 min. på hver side og server med
couscoussalat og evt. ekstra grønsager. 
 
madABC.dk er en kogebog med nemme madopskrifter, Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min. og...
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin