
 
Lynhurtig og god mad
til hele familien. Hvis du har en wok, kan du stege i den i stedet for i en
pande.
Arbejdstid: 25 min.
Stege/kogetid: 15 min. 4 personer 
 
#
4 svinekoteletter
(500 g) 
300 g hvidkål 
1 løg 
2 røde peberfrugter 
150 g sukkerærter 
2 spsk olie 
2-3 tsk karry 
2 cm frisk ingefær
(fintrevet) 
2 fed hvidløg
(knust) 
1 dl vand 
 
Tilbehør: 
kogte ris (beregn 1
dl rå ris pr. person) 
evt. sød chilisauce 
*
 
Skær koteletterne i
strimler. 
Skær kålen i tynde
strimler. 
Pil løget og hak det
fint. 
Skær peberfrugterne
i trekanter. 
Skær sukkerærterne i
3 stykker hver. 
Brun kødet på alle
sider på en stor pande med 1 spsk olie. 
Læg kødet på en
tallerken. 
Steg peberfrugter,
løg og hvidkål i resten af olien det må godt brune lidt. 
Tilsæt karry,
ingefær, hvidløg og sukkerærter og svits med et par sekunder. 
Tilsæt 1 dl vand og
kog ved kraftig varme, til vandet er væk. 
Smag retten til med
salt. 
Server med kogte ris
og evt. sød chilisauce. 
 
Tips: I stedet for
svinekød kan du bruge oksekød eller kylling i strimler. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin