
 
Her
er en velsmagende og enkel ovnret. Server retten direkte fra fadet med en
blandet salat og kogte ris eller pasta til. 
4 personer.
Arbejdstid: 35 min. Stege-/ovntid: ca. 45 min. 
 
#
750
g kyllingefilet uden skind 
 
Marinade:
3 spsk
olie 
2 spsk
ketchup 
2 tsk
citronsaft 
2 spsk
brun farin 
1-2
spsk sojasauce 
salt
og friskkværnet peber 
 
Grønsager:
2
løg 
3
peberfrugter i flere farver 
500
g champignon 
2 spsk
olie eller 25 g smør 
 
Tilbehør:
kogte
ris 
salat,
tomat og agurk 
*
 
Skær
kyllingekødet i strimler, og læg dem i et ovnfast fad. 
Pisk
marinaden sammen, og vend den med kødet i fadet. 
Rens
løg, peberfrugter og champignon, og skær dem i skiver. 
Steg
grønsagerne på en varm pande med olie i et par min. 
Krydr
med salt og peber, og hæld dem over kødet i fadet. 
Sæt
det i ovnen ved 200 °C i ca. 40 min. 
Server
retten direkte fra fadet med kogte ris og en blandet grøn salat 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin