Logo

Mexicanske fiskepakker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Mexicanske fiskepakker

 

Når du bager fisk i en pakke med grønsager og krydderier, så samles al smag og saft i pakken på en pragtfuld måde. Det giver fisk du ka' li'

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 15 min.

 

#

300 g fisk uden skind og ben (fx laks, rødfisk eller torsk)

½ rødløg

1 fed hvidløg

½ chili

125 g cherrytomater

8-10 grønne oliven

1 spsk olie

1 spsk limesaft

¼ tsk farin

salt og peber

 

Tilbehør: brød eller kogte ris

*

 

Tænd ovnen på 220 °C.

Smør 2 store stykker stanniol med lidt olie, fordel fisken derpå, og drys med salt og peber.

Pil rødløg og hvidløg, og hak dem fint.

Rens chilien, og hak den fint.

Skyl cherry tomaterne, og skær dem i halve.

Udsten de grønne oliven, og skær dem i skiver.

 

Bland det hele sammen med olie, limesaft, farin, salt og peber, og fordel det over fisken.

Luk pakkerne grundigt, og sæt dem i ovnen i 15-18 min.

Server direkte fra pakkerne med brød eller kogte ris.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 69 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MørksejSej eller mørksej som den er mere kendt som er i tæt familie med lyssejen. Det kan...
• Tid til stenbiderrognEt godt forårstegn er stenbiderens lyserøde rogn. Her kan du læse, hvordan du selv ordner...
• GeddeGedde kan kendes på det store flade hoved med den brede mund fyldt med små spidse tænder....
• Portvinsmarinerede sveskerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os