Logo

Mexicanske fiskepakker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Mexicanske fiskepakker

 

Når du bager fisk i en pakke med grønsager og krydderier, så samles al smag og saft i pakken på en pragtfuld måde. Det giver fisk du ka' li'

2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 15 min.

 

#

300 g fisk uden skind og ben (fx laks, rødfisk eller torsk)

½ rødløg

1 fed hvidløg

½ chili

125 g cherrytomater

8-10 grønne oliven

1 spsk olie

1 spsk limesaft

¼ tsk farin

salt og peber

 

Tilbehør: brød eller kogte ris

*

 

Tænd ovnen på 220 °C.

Smør 2 store stykker stanniol med lidt olie, fordel fisken derpå, og drys med salt og peber.

Pil rødløg og hvidløg, og hak dem fint.

Rens chilien, og hak den fint.

Skyl cherry tomaterne, og skær dem i halve.

Udsten de grønne oliven, og skær dem i skiver.

 

Bland det hele sammen med olie, limesaft, farin, salt og peber, og fordel det over fisken.

Luk pakkerne grundigt, og sæt dem i ovnen i 15-18 min.

Server direkte fra pakkerne med brød eller kogte ris.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 158 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karrystegt skrubbeStegte skrubber er nemme at tilberede og som regel billigere end deres fætre:...
• AborreAborre er en rovfisk, som primært lever i ferskvand. Den er høj og fladtrykt fra siden og...
• HavørredHavørred er en vandrefisk og minder om laksen, men den har en tykkere halerod og en mere...
• HyldesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os