Rør farsen med æg, smør, salt, løg, gulerod og krydderurter. 
Smør en randform med smør eller margarine. 
Fordel halvdelen af fiskefars en i randen. 
Rul fiskefileterne sammen fra hale til hoved og fordel dem rundt i randen. 
Drys dem med lidt salt. 
Bred resten af fiskefars en over rullerne i et jævnt lag. 
Dæk randformen med alufolie. 
Stil randen på rist i gryden, hæld 2 dl vand ved. 
Trykkog 10 minutter - afkøl langsomt. 
Varm imens ærter, rejer eller muslinger i lidt smeltet smør i en gryde ved siden af. 
Rør mayonnaise og ymer sammen med salt, citronsaft og krydderurter til en grøn sauce. 
Vend randen ud på et fad og anret ærter, rejer og muslinger i midten. 
Server saucen og evt. flûte eller butterdejssnitter til. 
Tips: 
Fiskefarsrand kan også serveres med stuvet spinat eller andre grønsager. 
Der kan røres torskerogn, hakket spinat eller tomatpure i fiskefars en, inden. den koges. 
Fiskefarsen kan også koges i springform eller lagkageform, deles i to lag og serveres: 
- varm sammenlagt med en skaldyrsstuvning eller 
- kold sammenlagt med en salat rørt af mayonnaise, cremefraiche, asparges og rejer.