
 
Lynhurtig og billig
hverdagsmad med masser af smag. 
2 personer. Er du
alene så halver portionen.  Arbejdstid:
20 min. Koge/stegetid: 20 min. 
 
#
1 fed hvidløg 
10 g frisk ingefær
½ frisk chili 
2 gulerødder 
2 stilke bladselleri
200 g hakket oksekød
½ spsk olie 
¾ liter bouillon 
125 g ægnudler 
2 spsk sojasauce 
*
 
Pil hvidløg og skræl
ingefærren. 
Hak dem fint. 
Rens chili for frø
og mellemvægge, og hak den fint. 
Skræl gulerødderne,
og rens bladselleri stilkene. 
Snit dem fint. 
 
Brun kødet i en
gryde med olie, og tilsæt hvidløg, ingefær og chili. 
Steg et par min., og
vend de fintsnittede grønsager i gryden. 
Spæd med bouillon,
og lad suppen simre i 5-8 min. 
Tilsæt nudlerne, og
lad det koge i 1-2 min. 
Smag til med
sojasauce, og server straks. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin