
  
Rør
din egen remoulade til rødspætterne den bliver anderledes frisk end den færdigkøbte,
og så kan du selv styre fedtindholdet. 
2
personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 30 min. Stegetid: 5 min.
#
2
store rødspættefileter 
50 g
hvedemel 
salt
og peber 
1 æg
50
g rasp 
25
g smør 
1 spsk
olie 
 
Remoulade:
3 spsk
mayonnaise 
2-3
spsk kvark eller cremefraiche 
1 tsk
dijonsennep 
50
g syltede agurker 
1 spsk
kapers 
½
løg 
lidt
persille 
lidt
kørvel 
 
Tilbehør:
rugbrød, evt. smør, salatblade, citronbåde 
*
 
Rør
mayonnaise sammen med kvark eller cremefraiche og sennep. 
Hak
alle de øvrige ingredienser fint, og rør dem i dressingen. 
Smag
til med salt og peber. 
 
Krydr
fiskefileterne med salt og peber, vend dem i mel, og ryst det overskydende af. 
Dyp
dem i sammenpisket æg, dryp af, og vend dem i rasp. 
 
Varm
en pande med smør og olie, til smørret bliver gyldent. 
Steg
fisken sprød i 2-3 min. på hver side. 
 
Anret
fisken på rugbrød (evt. smurt med smør) med salatblade og citronbåde, og server
remouladen til. 
 
TIPS:
Du kan røre remouladen af lige dele mayonnaise og finthakket pickles (piccalilly).
Smag evt til med lidt karry.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin