
 
Fisk i fad er en dejlig ret, der står og passer sig selv. 
Til 4 personer Tilberedningstid: 30 minutter 
#
500 g ferske eller løsfrosne fiskefileter eller blokfrosset
fisk 
30 g smør 
peber fra kværn 
frisk eller tørret dild 
1 citron 
1 ds (225 g) champignonsuppe 
75 g reven ost (Grana eller emmentaler) 
*
1. Tænd for ovnen (225 °C). 
Læg fiskefileterne taglagt i et smurt, ovnfast fad. 
Fisk, der er blokfrosset, skal først skæres i 1-1½ cm
skiver. 
2. Læg resten af smørret over fisken i klatter. 
Drys med peber og dild efter smag. 
Dryp med citronsaft. 
3. Hæld champignonsuppen over fisken (den skal ikke
fortyndes). 
Sæt fadet i den varme ovn og lad retten »bage« i 20 min. 
4. Drys den revne ost over fisken, der sættes tilbage i
ovnen, til osten er smeltet og gylden. 
Pas på, ost branker nemt! 
5. Retten serveres i fadet med tilbehør af løse ris eller
brød. Evt. også salat.