Logo

Fisk i fad med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
800 g filet af torsk, lyssej, skrubbe og rødspætte
4 syrlige æbler
2 løg
salt og peber
2 tsk karry
tomatpure
smør

Kom is'>fiskefileterne i et smurt ovnfast fad.
Torsk kan bruges alene, men et stykke lyssej, skrubbe og rødspætte giver retten en ekstra karakter.
Skræl æblerne, skær dem i tynde skiver og læg dem over sammen med løgringene.
Hæld tomatpure over, så is'>fisk, æble og løg lige netop er dækket.
Drys karry på efter smag og slut af med smørklatter.

Fadet skal have ca. 25 minutter i en 200ºC varm ovn.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.472 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Torskerogns-schnitzlerDet er sikkert den lækreste torskerogn du nogensinde har smagt…
• Kylling Marengo + Den gode blommekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Øl-brassieret oksebov med kartoffelmosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æble i skiver med vanille, kokosis og romgranitéEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os