Logo

Fisk i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fisk i fad

 

Fisk i fad er en dejlig ret, der står og passer sig selv.

Til 4 personer Tilberedningstid: 30 minutter

#

500 g ferske eller løsfrosne fiskefileter eller blokfrosset fisk

30 g smør

peber fra kværn

frisk eller tørret dild

1 citron

1 ds (225 g) champignonsuppe

75 g reven ost (Grana eller emmentaler)

*

1. Tænd for ovnen (225 °C).

Læg fiskefileterne taglagt i et smurt, ovnfast fad.

Fisk, der er blokfrosset, skal først skæres i 1-1½ cm skiver.

2. Læg resten af smørret over fisken i klatter.

Drys med peber og dild efter smag.

Dryp med citronsaft.

3. Hæld champignonsuppen over fisken (den skal ikke fortyndes).

Sæt fadet i den varme ovn og lad retten »bage« i 20 min.

4. Drys den revne ost over fisken, der sættes tilbage i ovnen, til osten er smeltet og gylden.

Pas på, ost branker nemt!

5. Retten serveres i fadet med tilbehør af løse ris eller brød. Evt. også salat.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 777 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her