Logo

Fisk i fad

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 rødis'>fiskefiletter, ca 450 g
salt og peber
1 løg
1 æble
2 tsk karry
1 ½ dl fløde 13%

Når is'>fisk tilberedes i mikroovn, bevares både smag og konsistens.
Krydr rødis'>fiskefileterne med salt og peber og læg dem i et mikroegnet fad sammen med løg og æble delt i både.
Krydr med salt og drys karry over.
Hæld fløde ved.
Dæk med film til mikroovn og stil retten i mikroovnen ved 850W ca 8 minutter.
Server is'>fiskeretten med løse ris, pasta eller kartofler.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.733 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Aspargessuppe, Mørbradbøffer og ÆggelikørsnitterAspargessuppe med sprødstegt karrykylling, Mørbradbøffer med rabarber og kagen til alle de...
• LammefarsbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Braiserede svinehjerter med persille og mosHer er en rigtig læller vinterret med simremad: braiserede svinehjerter med persille....
• Ananas bagt med vaniljeAnanas bagt med vanilje er en dejlig opskift på en lækker dessert. Karamellen giver...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!