Logo

Kylling i ovn med hvide bønner og tomater

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kyllingelår, med bacon, hvide bønner og tomater er en simpel men sund ret, der er god, hvis man har travlt i hverdagen, da den ikke tager lang tid at lave.

6 skiver bacon
4 kyllingelår
1 tsk salt
½ tsk peber
2 løg
1 dåse hakkede tomater
2 dåser hvide bønner på dåse

-Sæt en ovnrist i midten af ovnen og forvarm den til 175°C.

-Steg bacon i en stor stegegryde, til det er sprødt.

Overfør bacon til køkkenrulle og gem fedtet i panden.

-Krydr kyllingelårene med salt og peber.

Brun lårene over middelhøj varme i stegegryden, ca. 8 min. i alt, vend dem undervejs.

Læg lårene på køkkenrulle til afdrypning.

-Hak løgene og steg dem i samme stegegryde, til de er gyldentbrune.

Rør hakket tomat i løgene og lad det simre i 3 min.

Tilsæt bacon og hvide bønner og bring det igen i kog.

-Læg kyllingelårene sammen med bønnerne.

Sæt stegegryden i ovnen og bag det hele i 20-25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.864 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her