Logo

Fisk i gele

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg fisk fx forel, laks,ørred, sild, brasen, sandart eller kulmule
Kogelage:
pr l vand
1 spsk salt
1 spsk eddike
5 hvide peberkorn
3 korn allehånde
1 laurbærblad
dild
 
Gele:
½ l. fiskesuppe
6 blade udblødt husblas
salt og peber
 
Garnering:
200 g pillede rejer
oliven i skiver
 
Tilbehør
dild eller persille
grøn salat
1-2 hårdkogte æg i både
 
Rens og skyl fisken, kog den og lad den blive kold i kogelagen.
Fjern skind og ben.
Del fisken i pæne stykker.
Skum fedtet af suppen og si den.
Gele:
Mål ½ l suppe af og bring den i kog.
Smelt den udblødte husblas heri.
Smag til med salt og peber.
Hæld et tyndt lag gele i bunden af en stor form eller flere små forme, og
lad det stivne.
Løg oliven rejer og krydderurter i formen i et pænt mønster.
Fæstn det med et tyndt lag gele, som skal stivne.
Læg fiskestykkerne i og hæld forsigtigt så meget gele i, at fisken er
dækket.
Sæt retten koldt og lad den stivne helt.
Vend den ud på et fad og server med salat og persille eller dild og
æggebåde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her