Logo

Fisk i ovn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fisk i ovn

500 g torskefilet uden ben
½ tsk groft salt
1 dl klippet frisk purløg
25 g smør eller andet fedtstof
3 løg i tynde halve skiver (ca. 200 g)
6 groftrevne gulerødder (ca. 400 g)
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
3 spsk hvedemel
½ liter Karolines Køkken hvid mælkesauce
50 g Karolines Køkken pasta- og gratineringsost
2 spsk rasp

Tilbehør: 1 kg pillede, kogte aspargeskartofler

Del fileterne i mindre stykker og fordel dem i et smurt ovnfast fad ca 5x20x32 cm Drys salt og halvdelen af den klippede purløg over fisken.
Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner.

Svits løg og gulerødder i ca. 3 min. og tilsæt salt og peber.

Kom hvedemel i en skål og rør Hvid MælkeSauce i lidt efter lidt.

Vend de svitsede grønsager i saucen og smag til.

Fordel grønsagsblandingen, resten af den klippede purløg, ost og rasp over fisken i nævnte rækkefølge.

Bag retten midt i ovnen ca. ½ time ved 225°C.

Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.075 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her