
 
Giv et par schnitzler et frisk twist med parmesanost og
persille i paneringen.
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 10 min. 2 personer. Er du
alene så halver portionen..
 
#
2 skinkeschnitzler á 150 g 
1 bundt persille 
1 stykke parmesanost 
½ sammenpisket æg 
1 tsk + 3 spsk hvedemel
½ dl mælk 
muskatnød 
salt og peber 
25 g smør 
1-2 spsk olie 
 
Tilbehør: 
2-3 tomater 
300 g broccoli 
250 g frisk pasta 
evt. lidt pesto 
*
 
SKYL og hak persillen. 
Riv parmesanosten, så der er 2 spiseskefulde. 
 
PISK ægget sammen med 1 tsk mel, 2 spsk friskrevet
parmesanost, mælk og 2 spsk hakket persille. Krydr med revet muskatnød, salt og
peber. 
 
VEND kødet i mel krydret med salt og peber og derefter i
ostedejen. 
Steg schnitzlerne på en varm pande med smør/olie ca. 3 min.
på hver side. 
 
SKÆR tomaterne i halve og steg dem på panden. 
Del broccolien i buketter og damp dem 3-5 min. i lidt vand
med lidt salt og olie. 
Kog pastaen efter pakkens anvisning. 
 
SERVER parmesanschnitzlerne med stegte tomater, dampede broccolibuketter
og friskkogt pasta evt. vendt med lidt pesto. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin