
 
Arrabbiata
er italiensk for rasende og denne pastaret har netop rasende meget smag. Kog
pastaen al dente som en ægte italiensk mamma, så den får ekstra bid. 
4 personer.
Arbejdstid: 30 min. Kogetid: 15 min. 
 
#
Sauce:
1 løg
3 spsk
olie 
2
fed hvidløg 
500
g tomater 
¼ tsk
chiliflager 
 
Tilbehør:
400
g kort pasta (fx penne, skruer eller muslinger) 
1
håndfuld frisk oregano, basilikum eller persille 
50
g parmesanost 
*
Pil
løget, hak det og sauter løgene bløde og blanke i olie i 4-5 min. 
Pil
hvidløgsfeddene, hak dem fint, og bland dem med løgene. 
 
Skyl
tomaterne, og skær dem i terninger. 
Vend
dem i løgene, og tilsæt chili. 
Lad
saucen koge, indtil tomaterne er kogt ud. 
 
Kog
pastaen i en stor gryde letsaltet vand efter pakkens anvisning. 
Dryp
den kogte pasta af i en sigte, og fordel den i fire dybe tallerkener. 
 
Kom
sauce på toppen af hver portion, drys med hakkede krydderurter og friskrevet
parmesanost, og server straks. 
 
TIPS:
Prøv også at vende den friskkogte pasta og saucen sammen i den varme gryde. 
Tilsæt
lidt af pastavandet til passende konsistens, og server straks. 
Du
kan også bruge frisk pasta. Beregn 125 g frisk pasta pr. person
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin