
 
Server en lækker pasta ret med masser af grønsager. Du kan
udelade baconterningerne, så retten bliver helt grøn. 
4 personer. Arbejdstid: 30 min. Kogetid: ca. 5 min.
#
1 mellemstort løg 
250 g markchampignon 
450 g broccoli 
125 g baconterninger 
1 spsk olivenolie 
500 g frisk bånd pasta 
parmesanost 
*
Pil løget, og hak det fint. 
Rens champignonerne, og skær dem i skiver. 
Rens broccolien, og del hovedet i buketter. Snit stokken
fint. 
 
Rist baconterningerne i en tykbundet gryde, og tag dem op
med en hulske. 
Kom olie i gryden, rist løg og svampe i 7-8 min, og tilsæt
bacon. 
Kog pastaen og broccoli i rigeligt letsaltet vand i 2-3 min.
Lad det dryppe af i en sigte, og vend det derefter i
bacon-svampeblandingen. 
Anret med friskhøvlet parmesanost. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin