
 
I dag skal vi bare have lidt pasta. Med frisk spinat, fløde
og røget laks er der dog ikke meget "bare" over dette dejlige måltid.
Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 12 min. 2 personer. Er du
alene så halver portionen.. 
#
300 g frisk spinat 
200 g røget laks 
1 skalotteløg 
15 g smør 
1 spsk hvidvinseddike 
1 dl piskefløde 
2½ liter vand 
25 g salt 
250 g tørret pasta 
salt og peber 
*
SKYL og slyng spinatbladene. Skær laksen i brede strimler. 
 
PIL og hak skalotteløget. 
Sauter skalotteløgene bløde i en gryde med smør i ca. 5 min.
Tilsæt vineddike og lad det koge ind. 
Tilsæt fløde, kog det igennem og tag gryden af varmen. 
 
GIV vandet opkog. Tilsæt salt og kog pastaen efter pakkens
anvisning. 
 
VEND spinaten i gryden med fløde og varm igennem under
omrøring, til det akkurat falder sammen.
Krydr med salt og peber og vend afdryppet pasta i. 
Tilsæt laksestrimlerne og server straks. 
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin