
Med en god skinke,
hvidløgsost og en pakke frisk pasta er en lækker ret på bordet på få minutter.
Du kan selvfølgelig også bruge en tørret pastatype til retten. 
Arbejdstid: 15 min.
Kogetid: 5 min. Ikke fryseegnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen. 
 
#
80 g lufttørret
skinke i tynde skiver 
250 g frisk spinat
(eller evt. frossen hel spinat) 
250 g frisk pasta 
150 g hvidløgsost
salt og peber 
Tilbehør: brød 
*
 
Skær skinken i
strimler. 
Pluk spinaten fri
for stilke og skyl bladene grundigt i flere hold vand. 
Sæt en gryde vand
over at koge til pastaen. 
Tilsæt 1 tsk salt og
kog pastaen efter pakkens anvisning. 
 
Vend afdryppet
spinat i pastagryden og vend rundt, til det akkurat falder sammen. 
Hæld pasta og spinat
på et dørslag, men gem ca. 1 dl af kogevandet. 
Sæt den varme gryde
tilbage på komfuret og rør hvidløgsost til saucekonsistens med pastavand. 
Vend pasta/spinat og
skinke i og vend rundt, til det er gennemvarmt. 
Smag til med salt og
peber og server med brød. 
 
Se spændende 2-retters menuer her  eller gode brød
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin