
Se dig godt for, når
du køber pølser. Tjek varedeklarationen for forholdet mellem kød og fedt og
øvrige tilsætningsstoffer. Det er godt for helbredet.
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 10min. Ikke fryse-egnede. 2 personer. Er du alene så halver
portionen. 
 
#
2-4 grillpølser 
1½ dl grov bulgur 
2¼ dl vand 
125 g grønne bønner 
2 spsk olie 
1 spsk citronsaft 
1 lille fed hvidløg
(knust) 
200 g cherrytomater
(gule og røde) 
frisk mynte 
salt og peber 
*
 
Kog bulguren i
letsaltet vand i 10 min. og hæld den i en sigte. 
Rens bønnerne og skær
dem i mindre stykker. 
Blancher dem i
kogende, letsaltet vand i 3 min. og hæld dem i en sigte. 
Pisk en dressing
sammen af olie, citronsaft, hvidløg, salt og peber og vend bulgur og bønner i. 
Skyl tomaterne og
skær dem i halve eller kvarte. 
Vend dem i salaten
sammen med friskhakket mynte. Server med (grill-)stegte pølser. 
 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin