
 
Her er de kendte ingredienser fra den spanske paella sat
sammen til en skøn og mættende salat. 
Arbejdstid: 15 min. Kogetid: 12 min. Ikke fryse-egnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen. 
 
#
125 g basmatiris
¼ g safran 
3 dl fiskebouillon (eller vand) 
150 g grønne ærter (friske eller frosne) 
1 peberfrugt (fintsnittet) 
4 blommetomater (både) 
200 g laksefilet 
½ spsk olie 
200 g pil selv rejer 
 
Dressing: 
2 spsk hvidvinseddike 
3 spsk olie 
1 fed hvidløg (knust) 
1 bdt persille (hakket) 
salt og peber 
 
Tilbehør: brød 
*
 
Kog risene møre med safran, salt og bouillon eller vand (ca.
12 min). 
Bred dem ud på en stor tallerken, så de kan afkøle. 
Skær laksen i tern og krydr dem med salt og peber. 
Steg dem på en pande med olie 4-5 min. 
Pisk dressingen sammen og vend ris og grønsager i. 
Anret på to tallerkener med fisk og rejer. 
Server med brød.
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin