
 
Sautéskiver er en mager udskæring af svinekammen, hvor svær
og fedt er fjernet. Skiverne skal kun være ½ cm tykke og steges lynhurtigt på
en varm pande med lidt fedtstof - perfekt sommermad. 
Arbejdstid: 20 min. Stegetid: 2-3 min. Ikke fryse-egnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen. 
 
250 g sautéskiver af svinefilet (½ cm tykke) 
½ spsk olie 
 
Marinade: 
1 fed hvidløg (finthakket) 
10 g frisk ingefær (finthakket) 
2 spsk sojasauce 
2 spsk flydende honning 
1 lime 
 
Salat: 
1 bdt radiser
½ agurk 
1 bdt rucola 
salt og peber 
 
Tilbehør: evt. kartofler eller ris 
*
 
Rør finthakket hvidløg og ingefær sammen med soja, honning
og limesaft. 
Vend kødet sammen med halvdelen af marinaden og læg det i
køleskabet. 
 
Rens radiser og agurk og skær dem i tynde skiver. 
Vend dem sammen med resten af marinaden og vend de skyllede rucolablade
i. 
Steg kødet lynhurtigt på en varm pande med olie i 1 min. på
hver side og anret med salaten. 
Server straks evt. med kogte kartofler eller ris. 
 

 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin