
 
Damp
frisk torskefilet direkte i saucen - det er nemt, og smager godt. Drys med lidt
frisk persille, purløg eller basilikum inden servering. 
Arbejdstid:
15 min. Koge/stegetid: 20 min. at 2 personer. Er du alene så halver portionen 
 
#
1 løg
1
fed hvidløg 
1
peberfrugt 
1 spsk
olie 
1
dåse hakkede tomater 
1 spsk
farin 
1 spsk
soja 
salt
og peber 
300
g torskefilet 
Tilbehør:
ris
eller kartofler 
*
 
Pil
løg og hvidløg, og hak dem fint. 
Rens
peberfrugten, og skær den i små stykker. 
 
Steg
løg og peberfrugt bløde og blanke i en gryde med olie i 5-8 min. 
Tilsæt
hvidløg, tomater, farin og soja, og kog det igennem i 5 min. 
Smag
til med salt og peber. 
 
Skær
torsken i store terninger, krydr dem med salt og peber, og læg dem i saucen. 
Lad
dem simre ganske stille under låg i ca. 8 min. 
 
Server
med kogte ris eller kartofler. 
 
TIPS:
Du kan sagtens bruge andre fisk i retten - afpas kogetiden efter fiskens
tykkelse.