Logo

Avocadosalat med stenbiderrogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Avocadosalat med stenbiderrogn

 

Stenbiderrogn kaldes også "dansk kaviar" og er i sæson netop nu. Her er et enkelt og lækkert stykke mad, der er velegnet som forret eller en hurtig frokost.

Arbejdstid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 avocado

¼ økologisk lime

salt og friskkværnet peber

2-3 forårsløg

2 håndfulde små salatblade

2 skiver lyst brød

100 g renset stenbiderrogn

1 tsk olie

*

 

Halver avocadoen og fjern stenen.

Tag frugtkødet ud af skallerne og skær det i små stykker.

Vend dem med fintrevet limeskal. limesaft, salt og peber.

Rens forårsløgene, snit dem fint og vend dem i avocadosalaten.

Skyl og slyng salatbladene.

Rist brødet let og læg salatblade og avocadosalat på brødet.

Smag stenbiderrognen til med olie, salt og peber og fordel den på madderne.

Nyd straks evt. med lidt ekstra lime.


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AvocadodipLav en lækker dip og server med friske, rå grønsager eller ristet brød. Klar på et kvarter
• Guacamole 4Ægte guaca­mole, lavet af modne avocadoer, er et uimodståeligt tilbehør til en række...
• Avocado på ristet rugbrødNyd en frisk og lækker avocadomad til frokost
• Risbudding, koldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os