Logo

Avocadosalat med stenbiderrogn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Avocadosalat med stenbiderrogn

 

Stenbiderrogn kaldes også "dansk kaviar" og er i sæson netop nu. Her er et enkelt og lækkert stykke mad, der er velegnet som forret eller en hurtig frokost.

Arbejdstid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 avocado

¼ økologisk lime

salt og friskkværnet peber

2-3 forårsløg

2 håndfulde små salatblade

2 skiver lyst brød

100 g renset stenbiderrogn

1 tsk olie

*

 

Halver avocadoen og fjern stenen.

Tag frugtkødet ud af skallerne og skær det i små stykker.

Vend dem med fintrevet limeskal. limesaft, salt og peber.

Rens forårsløgene, snit dem fint og vend dem i avocadosalaten.

Skyl og slyng salatbladene.

Rist brødet let og læg salatblade og avocadosalat på brødet.

Smag stenbiderrognen til med olie, salt og peber og fordel den på madderne.

Nyd straks evt. med lidt ekstra lime.


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 309 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AvocadosuppeDet behøver ikke at være spor besværligt at have sommergæster. Giv dem en kold suppe eller...
• Omelet med avocadoStart dagen godt, hold energien højt i løbet af dagen eller slut af med denne nemme...
• AvocadosuppeDet behøver ikke at være spor besværligt at have sommergæster. Giv dem en kold suppe eller...
• Æblekage med kanel 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os