Logo

Bøf med bagt kartoffel og løgcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bøf med bagt kartoffel og løgcreme

 

En skøn oksebør og saucen er en kold creme med tre slags finthakket løg.

Arbejdstid: 20 min. Stege/bagetid: 1 time eller 10 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 bøffer af oksefilet eller oksemørbrad (i alt 300 g)

½ spsk olie til stegning

2 store bagekartofler

1½ dl kvark eller syrnet fløde

½ rødløg (finthakket)

1 forårsløg (finthakket)

1 bdt purløg (fintsnittet)

400 g grønsager fx gulerødder og broccoli

salt og peber

*

 

Prik kartoflerne med en kød nål og bag dem .i ovnen 1 time ved 200 °C eller i mikroovn (ca. 10 min. ved fuld effekt).

Rør kvark eller syrnet fløde godt sammen med rødløg, forårsløg, purløg, salt og peber.

Dup bøfferne tørre med køkkenrulle og krydr med salt og peber.

Brun dem på en pande med olie i 1 min. på hver side.

Skru ned for varmen og steg dem yderligere 2-4 min.

Server med bagte kartofler, løgcreme og dampede grønsager.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.907 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her