Logo

Chili con pollo

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Chili con pollo

 

Mild og familievenlig variation af chili con carne med kylling og bønner, et rigtigt efterårs- og vinterhit. Den bedste opskrift på lækker hjemmelavet chili con pollo, som kan laves både mild i en familievenlig udgave og som en hot udgave - få opskriften her.

Til 1 person. Tilberedningstid: 20 minutter. Stege/koge tid: 20 minutter. Fryseegnet

 

#

60 g kogt kylling

100 g kidneybønner (dåse)

50 g løg

2 fed hvidløg

1 rød chili

50 g rød peberfrugt

2 tsk olie

200 g tomater (dåse, hakkede)

1 tsk paprika

½ kop stærk kaffe

1 tsk kakao (usødet)

salt og peber

25 g skyr

syltede jalapenos

*

 

Del kyllingekødet til trævler med fingrene.

Dræn kidneybønnerne.

Pil løg og hvidløg og hak i tern.

Skyl chili og peberfrugt og skær i tern.

Steg hvidløg og chili i varm olie, tilsæt peberfrugt og løg og steg videre i et par minutter.

Hæld tomat, kød, kidneybønner, paprika og kaffe i.

Kom eventuelt lidt vand ved, for at det ikke skal koge tørt.

Lad retten simre i ca. 20 minutter.

Tilsæt herefter kakao og smag til med salt og peber.

Spis retten med skyr og jalapenos.

 

Tip: Syltede jalapenos kan købes færdige på glas.

 

Kalorier: 387 kcal. Protein 28 g (28%) Kulhydrat  34 g (39%) Fedt 15 g (33%) Kostfibre 8g

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 724 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?