Logo

Græsk salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Græsk salat

 

En græsk salat er meget enkel og nem at lave - det er de gode råvarer, der gør tricket.

Arbejdstid: 20 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 glas marinerede artiskokhjerter (240 g drænet vægt)

½ agurk

4 solmodne blommetomater

1 gul peberfrugt

1 rødløg

8 sorte oliven

50 g fetaost

evt. grøn salat

 

Dressing:

1 spsk olie

½ spsk citronsaft

½ tsk tørret oregano

salt og peber

*

 

Lad artiskokhjerterne dryppe af, og skær dem i kvarte.

Vask agurken, halver den og skrab kernerne ud.

Skær den i tynde skiver på skrå.

Skær tomaterne i både og peberfrugten i strimler.

Pil rødløget, og skær det i meget tynde skiver.

Pisk dressingen sammen og vend den sammen med grønsagerne.

Anret på tallerkener og drys med oliven og smuldret feta.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 



Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Black tiger rejer og pastasalat med limedressingLækker opskrift på black tigerrejer og pastasalat med limedressing. Se vores store udvalg...
• WaldorfsalatWaldorfsalat er oprindeligt en amerikansk salat lavet med frisk æble, bladselleri,...
• Salat med ferskner og skinkeDe fleste har smagt melon og skinke sammen, men prøv denne lækre anretning med skinke,...
• Frugtsalat med yoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os